Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk arbetar gratis...

En högbetald överbetald chef i Sweden
han sa, internationellt sett erhöll han hela tiden
för jobbet nästan ingenting
och det blev inte ens något uppsving...
Så han var helt enkelt för lågbetald och inte alls gniden





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt