Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inverterat ljus - drömmars spektra

 

i nätternas djupaste gruvor
svärtas diamanterna av mörkret
där framträder ett spektrum av färger
bortom svart

i den djupaste orten
glimmar de

inverterade dagsljusskärvor

deras värde är hemligheten
kan aldrig utvinnas
mörkret slipar
natt efter natt
förgänglighetens ädelsten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-26 11:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man måste leta, veta vart man ska söka, ha tålamod att vänta medan tiden går...Det finns så mycket gott att finna...

Där!! glimmar det, ser du ??

Måna, dina ord visar på det vackra i det som inte alltid syns, förrän man verkligen vill.
2012-01-27

  Eva Langrath VIP
Dina ord får mig att tänka på sagan om den fula ankungen. Lite magiskt om livet där svårigheterena slipar oss till ett annorlunda jag än det som nyss syntes i ljuset.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger