Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...allt börjar med en bra lärare." Får en lärare ha en dålig dag? ....nej.


Fri att bara få vara

Sist till morronmötet -ups- igen.
Inget särskilt avhandlas
Det ringer in
Småspringer genom fyllda korridorer

Måste hinna fixa tavlan innan de kommer.
Måste hinna få ordning på ljuden i huvudet innan de kommer.
Måste hinna rätt till papper innan de kommer.
Måste komma ihåg det jag tänkt för dagen...innan de kommer.
Måste få i ordning på leendet innan de kommer.

Jag morgonstressar som vanligt
jagad av ekot efter min utskällning av de egna barnen
Ställer in leendet till ett välkomnande
HEEEEEJ!

Uppslukad av min föreställning för att nå alla,
se alla, finnas där för alla, få med alla.

Är förvandlad till något annat
Till 100procent fröken
...och i magen finns längtan efter
att bara få var, åtminstone bara just för idag.










Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP