Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Du, var du

Åter tar jag fram
bilden

bilden som plötsligt ritat om min livskarta
förvirrade tankar, känslor som trasslat ihop sig

värmen jag kände för dig
svalnade plötsligt

du svek så många
mig, oss, alla

också de

de andra

jag vet inte vad jag ska känna
säga, förstå,

vill jag veta mer

jag vet inte

plötsligt vet jag bara inte

vem du egentligen var

alls




Fri vers av Maiah VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-26 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra textat
2012-01-27

  M.A.J.R
det är ett under hur kärleken fungerar
och till slut står man bara där tomhänt

bra skrivet
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP