Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vintervår


någon släpper
sitt konstigt osmakliga
könssekret
bakom en viss buske
det står en läskig man
med skägg
och bara
sprutar
ut
sanningar
ja
nja
nu blev jag lite osäker
i alla fall
en känsla




Fri vers av Marvin
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin