Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar...


En klippdocka

Någon skrev
uppdatering av vem jag är

vem jag är...
vem är jag

jag trodde att jag var en
en flicka som en klippdocka
från någonstans

men någon klippte ut mig
och jag hamnade i en ny
verklighet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-26 22:50



Bookmark and Share


  Anna*
Platt och livlös är du definitivt inte =0)
Men jag förstår tankarna som ibland kan vindla iväg på krokiga vägar.
2012-01-28

  Lars Hedlin
Stark
2012-01-27

  Peter Stjerngrim VIP
En klippdocka - utklippt eller ej - skriftar inte sådan flöden som jag finner här i dina arkiv ... Om du vore en klippdocka skulle det du ger ifrån dig inte vara så fyllt av liv ... ;)
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP