Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tusen ljus


Mina händer fallande
mot mitt ansikte
alla dess ljus
alla dessa tankar
bara ledsamt försvinner
dess vackra insikt
alla vindar vackra
sjöar dess djup
låt mig dräpa
andas dess vatten
tills varje uns
tills dess slut
dess döende kropp
en förlorad kamp
du känner igen




Fri vers av Marvin
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin