Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vila mot pistolmynningen

Jag hade lämnat den kriminella banan bakom mig
Fått mig ett jobb och ett hem igen
Vågat känna känslan, för första gången på många år
Klart som fan fittan sparkar i mitt fortfarande öppna sår
Skitsamma, det är ganska irrelevant
Jag har ändå aldrig varit någon kärleksfjant

Kvinnor är bara en ganska liten faktor i det hela
De representerar bara en bråkdel av tabletterna jag brukar svälja
Jag vet faktiskt inte vad som fått mig att inte längre vela
Men att leva eller dö, det är inte längre lika svårt att välja

Jag kirrade en pistol, någon östeuropeisk modell
Nu vilar mynningen kall mot min svettiga tinning
och jag samlar mod till att avsluta allting med en smäll
Det här gör jag för både er och min egen vinning
Tankarna slår varandra blodiga i min kaosartade hjärndystopi
Sekunder blir minuter och tankegången primitiv
Det senaste året har jag känt mig totalt trasig inuti
Men jag bangar igen, vågar inte ta mitt stora kliv
Slår på TV:n och förtränger att trasig kommer jag förbli
Hoppas det går bättre nästa gång jag tänker ta mitt liv




Fri vers av Undergång
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undergång
Undergång