Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack till Thu för inspiration...och till dej naturligtvis...


Kurragömma...


Det känns
Som om vi
Leker kurragömma
Som barnen gör
Vi gömmer oss
För varandra
Antyder var vi är
Men visar
Ändå inte allt
Berättar inte
Hela sanningen

Det känns
Som om vi är barn
Som leker kurragömma
Inte vuxna
Med egna barn
Vi borde slutat
Tala i barnens gåtor
Med barnens språk
För länge sedan

Vi leker kurragömma
Men varje gång
Jag tror jag vet
Var du har gömt dej
Där du gömde dej förut
Har du bytt plats
Har du bytt gömställe

Och när du vill
Att jag ska hitta dej
När du verkligen vill
Att jag ska hitta dej
Har du gömt dej
Någon annanstans
Än där jag letar
Söker jag dej
Där du inte är

Timmarna går
Dagarna går
Veckorna går
Månaderna går
Åren går

Och min vän
Min vackra vän

Det känns som om
Vi leker kurragömma

Med livet...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 253 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-27 09:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja känner vanmakten..
2012-01-27

    ej medlem längre
Fina, härliga livsfrustande ord....
2012-01-27

    lory
oh så underbart..det gör vi...men vi vill bli hittade av någon....fint
2012-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
T a till orden ryt
T a till få på allt flyt
T, annars byt...
T ror annars allt är myt
2012-01-27

  Baystream
Slösa inte en minut, de är alla dyrbara. Vackra ord vännen.
2012-01-27

  Maiah VIP
Tag bladet ifrån munnen, kasta dig utför branten endast en sak kan hända....du landar någonstans...
2012-01-27

  Mona Drugge
Inte alltid så lätt att våga bryta dess spärrar o visa sina rätta tankar o känslor till dem vi tycker mest om. Blir oftast ibland att man krånglar till det med maskernas kurragömmalek. Men allt kan ha sina olika rädslors orsaker till det utan att personen menat nåt illa..
2012-01-27

  Rise Little One
"Det känns som om
Vi leker kurragömma

Med livet..."

medan tiden susar förbi...
2012-01-27

  bittemi VIP
Fint om att inte nå fram...
2012-01-27

  Ninananonia VIP
Fina tankar ... som alltid..
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT