Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internat i fat



Man ser att internatskolorna är mer som nåt slags
”uppfostringsanstelter” känns de som men än mer
som nåt slags ”hitlerjugend” liknande variant
än nåt som baseras på respekt, kärlek och utbildning
Mer nåt som skapar förlorare och vinnare
I det orättvisa i världen där de svinigaste vinner
Och de mänskliga förlorar

DEN som är djävligast, vinner…
Och den som har mest när han dör, vinner allt….
Va snopna de ska bli när de inser att
Djävlighet bara leder, om nånstans. neråt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO