Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det optimala namnet




Nu hittade jag det optimala namnet
Det som bekräftar vad vissa vill
På dessa dejtingsidor
Älskar hur man tar namn det
Men det optimala är uppenbarligen
”handelsbanken”

Vad är det mest passande i denna typ av
Sina sidor
Om inte just detta
”handelsbanken” gör slut på ditt konto….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO