Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sosse eller bosse politik



När sossarnas politik
Tvingade in befolkningen mot storstäderna
Så hade man i alla fall ett program mot det
Så småningom
Även om det inte alltid fungerade som det tänkts
”miljonprogrammet”

Men nu när borgarna gör detsamma
Så har man inget motmedel
Man hjälper inte upp arbetsmarknaden på landsorten
Och man hjälper inte upp, byggnationen
I stadsnära områden

Det bästa vore att låta folk bo
Kvar där dom bor
Underlätta för företagandet
Inte ge bidrag….
Bidrags Sverige funkar inte....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO