Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker inte om reggae

Jag älskar det
En kärlek
Ett hjärta
Låt oss vara tillsammans och bara må bra
Skrattar du så skrattar jag
Och om du ler så blir även jag glad
Och om du har ont och mår riktigt dåligt så kan även jag
känna av din smärta
Men så har ju du och jag också bara ett gemensamt hjärta
En kärlek
Och det är till varandra
Tillsammans hand i hand in i framtiden vi två håller på att vandra...

Ken Cassel
27/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 14:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint skrivet...


http://www.youtube.com/watch?v=26wOBpv7g4U

2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel