Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, lilla vackra färgglada fjäril

Du vet väl om att det är du som just nu har fångat mitt hjärta
Fyller det med en massa ödmjuk smärta
För först efter att du har varit en liten larv, så började du väva in dig till en liten puppa
En kokong
Och där du sen bara somnade in dagarna i ända
och nätterna långa
Och efter att du nu bara har vaknat upp igen, så har du fått vingar och kan flyga fritt fram igenom
den botaniska trädgårdens land
Så nu kan du lukta och pollinera alla blommorna som finns här
i detta så tjusiga paradisland
Och titta vad vacker du är med alla dina regnbågsfärger och nyanser
Inte så konstigt då att jag just nu känner en vördnad för dig
här där du sitter på min ena hand
Jo, för jag kan känna att du nu bara har satt mitt hjärta i brand
Känner mig smått rörd

Seså, min lilla vän!
Flyg nu iväg och lev ditt liv i ett med naturen tillsammans med dom andra
små vilda insekterna och djuren
Sen så blåste han bara på den lilla vackra fjärilen, så att den flög sin väg med den så varma vinden...

Ken Cassel
27/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 14:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2012-01-28

    lory
ömheten flöder..underbart
2012-01-27

  Ninananonia VIP
Helt underbar.. den sparar jag Ken.. :) bokmärker...
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel