Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muppstyrande



Det är lite sent
Sa han den fan
Muppen som svarade

Han skulle boka ett besök
Kl var 19:22
Och det skulle vara bokat innan 19 00
För det fanns en ”bestämmelse”
OM innan klockan 19
Fast det var bokning för lördag eller söndag

Stasi hade en bestämmelse att de skull vara
Innan kl 19 00
Ja eller om det var det nya KGB
Besatt med en mupp, bestämmelser i muppform
Men det heter visst, ”kriminalvård”
Den nya varianten av ”arbetsläger”
5 kr timmen dessutom…

Kanske borde det kallas
Kriminell vård
För den är kriminellt vidrig
Fattas bara spöstraff..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO