Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgående



Ibland kommer det för en saker, man liksom minns speciellt under andra tillfälligheter som får en att osossiaera…. (a-sossiera, bara den är väl bra) ;=).

I samband med, eller rättare sagt, precis innan förra krisen så var det en sosseregering som fick avgå och en skorrande Bildt-Pilt blev statsminister… och en av mina bekanta, då, en äldre man som hela sitt liv sysslat med, ställningar och bilar. Och på en bilauktion så tyckte han att ”trots att de var bara för bilhandlare” det var för höga bud….

Så han reste sej upp, vände sej mot de bakom han och sa högt. Till ingen och alla att: ”jag tror att hela den avgående socialdemokratiska regeringen är här”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2012-01-27 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO