Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världslögn

Jag fick bekräftelse på nåt man liksom ”anat” hela tiden…
Det där med förintelsen, de miljoner judar som mördades under Nazi tiden, de struntar man i tala om i Irak, enligt mannen som ringde in till radion…
Och jag har hört det av flera lite sådär med, men han sa att, ”jag visste ingenting om förintelsen innan jag flyttade till Sverige” och enligt honom så vet knappt nån annan utanför Israel det heller. På de breddgraderna alltså. Man lär inte ut sådant i dessa stater, man har strukit det i historieundervisningen.

Tydligen knappt nåt ö h t om folkmord men, det största och värsta av det var ju det som hände i Europa under de 12 år som Nazisterna tog sej makten. Men inte ens i Palestina så finns det med i historie lektionerna verkar det som….

Och så undrar man, om man undantar nåt så fruktansvärt för en hel befolkning, fruktansvärt men viktigt och historiskt och som faktiskt har en stor betydelse än idag, båda som förklaringar till saker och som ”avskräckande exempel” för hur det kan gå…. Så gör man sig skyldig till historieförfalskning av stora mått. Så pass stora så bara det gör dem direkt olämpliga till nån högre tjänst än ”sopåkare” eller nåt…

I arabvärlden så antar jag att man ljuger medvetet för att det skulle inte ”hjälpa den sak” som de tycker att de ska kämpa emot det de ”vurmar för” och att de egentligen är lika ondskefulla, om än inte med samma makt, som nazisterna… ”Vi ska driva dom ut i havet” var deras slogan redan på deras stormöte i Afganistan på 70 talet… (jag har hört direkta vittnesmål och sett bilder på banderollen)

Så stora delar av arabernas judehat är sprunget ur de lögner som de styrande i respektive land, bestämt ett slags ”riktat folk hat” som borde om inte annat, både beivras, åtgärdas om så med flygblads bombning….
Men det kommer troligen aldrig, att ske… tyvärr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 21:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Viktigt ämne du tar upp! Inte mer att tillägga än att världen är inte vad den sig bör...
2012-01-28

    Amicus
Applåd!
Skönt att du och några andra törs stå upp för sanningen!
Man "glömmer" tydligen snabbt?!
2012-01-28

  Bibbi VIP
Varit med de mina och vänner till Eskilstuna på "Israel i fokus" med K-G Larsson en välkänd pastor, kunnig Israelkännare och reseledare med mer än 90 resor till Israel som talare till minne av förintelsens offer för 67 år sedan. Hur kunde det hända? Tyvärr har vi ju nu en ny våg av antisemitism.
Heder åt Dig att Du tar upp detta!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO