Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns stigar och breda vägar


målgång

stigen ringlar krokig
kärrens magi
drar åt sidorna

mellan de svarta hålen

håller kursen
trots lockanden

målet är heligt




Fri vers av tom boreland
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 23:40

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
fokuserat, verkligen...
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland