Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ådra åderlåtning


Du är min kroppspulsåder
Så när du försvinner
Så åderlåter du mej

Blödande som knappt kan läka
Plågor som du mej späka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO