Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ljugenhet och världen ser på



I Mexiko så berättar man inte
Man skriver inte om, våldtäkter
Eller om bordeller
Eller om bortrövade barn
Speciellt inte om, mer än en av dessa
Fast de oftast är samtidigt

Bortrövade barn
Hamnar på bordeller
Och blir prostituerade av de som rövar
De prostituerar sej inte
De blir det, våldtagna av vissa
Som betalar för andra
För att knulla med dom…

3 eller 4 dubbla brott på en gång
och världen ser på
De som har känslor gråter över tragiken
Men de som kan göra nåt, bryr sej inte
Och de som köper sitt brutala tvingande sex
Som egentligen är våldtäkt
Bryr sej inte alls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 00:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Materialismen i sin allra mest motbjudande skepnad. För ytterst sett är det ju "stålarna det kommer an på".
2012-01-30

  Magica VIP
Ja det är fruktansvärt att det ska vara såna hemskheter i världen, att människor bara kan vara så onda!!! Viktigt ämne!
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO