Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskarn



Han kallades ”älskarn”
För han var en ”gammal skild” kvinnas
Älskare, ja en av dom men då han var bara 20
Eller nåt, och hon var då ”gammal” som över 40
Eller nåt…
HedXXXXX Elin

Sen var han ”smehalva” med
Var den där som höll i åt smeden
En s k ”extrapersonal” så han kallades alltid
”Expersonal” i alla fall av de som inte
anammade det mer provocerande ”älskarn”

Men inget av dom gillades av den som blev hans fru
I alla fall under ett antal år
Och när man som oss unga, för man var ung då man hörde om det
Så undrade man om, denna ofta kortbyx klädda man
Med sina putande läppar och vita tårtljus ben
Verkligen kunde ens ha varit en ”älskare”

Han var faktiskt så ful så det var synd om han
Och när man i sen ungdomen fick höra om hans ”bravader”
Så chockades man bara och senare tänkte man ”hur” ”varför”
Som farsan en gång sa, vid ”passande tillfälle”
”den finns nån för alla”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO