Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeläsare


Nej...


det går inte att läsa
vad du tänker
dina innersta tankar,
behåller du
för dig själv

jag får bara dofta på ytan,
känna en aning
av det som är du.




Fri vers av Idun 1
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-01-22 20:04



Bookmark and Share


  noname_realmind
En vemodsvacker längtan som vi alla kan känna ibland, för någon vi älskar...
Du har fått till det riktigt riktigt fint på slutet, med doften på ytan.... aningen...
2006-01-22

  Anna H
Vilken härlig dikt! Och extra härligt är just det där med att dofta på ytan!

Vissa är svåra att nå in till, men de kan vara nog så underbara ändå :)
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1