Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vård ar e


En tidning har en ansvarig utgivare
Men det verkar inte finnas nån ansvarig vårdgivare
Hur kan det komma sej?
Att ingen verkar ansvara, ha nåt som helst ansvar?
Och pengarna, borde inte myndigheterna låsa pengar
Vid minsta tveksamhet i frågan om att nån vanvårdas?



Är det farligare att nån ”förtalas”
Än det är att folk vanvårdas kanske dör
Förtal är ju bara käftande…
Mördas skulle man nog säga i andra fall
Och är regeringen så kåt på att få igenom
Sin stolligheter, hur långt ”åt helvete” det än går?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO