Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på sitt sätt finns det, bland vissa typer, högervridna idioter och en hel arab värld... + några andra av "okänd anledning" OCH det är liksom annu aktellt


Jude utrotning och förtal finns nu med

Han var ju jude
Ja det är vad som sägs än idag på sina håll
Hon var ju judinna
Men det sades då, alltid i vissa sammanhang
Inte bara i Tyskland
Utan i Europa och resten av världen
Utom möjligen USA men de hade då kvar
Helt andra former av rashets, t o m av sin regering


Men det värsta kanske är att det lever vidare
I arabvärlden som förnekar det
Allt med Judendom och deras rätt
Trots att de säger att de själva är Abrahams barn
”VI ska driva dem ut i havet”

I Ungern som var ett av de värsta länderna
Under nazitiden, ett av de värsta länderna för judar
Att leva i, och kanske värst att dö i med
I en trångt utrymma men ensam
Döden är alltid ensam
Där finns idag en inte bara spirande främlingsfientlighet

Men värst är den nog när ett helt system
Inte bara dödar utan vill utrota dem
Ta bort judarna från världshistorien
Detta trots att mångas tro grundas på judism
Och Jesus var jude, dödad av judar med säger man
Men sanningen är att Jesu mördare var från Rom, Europa
De hade sista ordet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men det var de skriftlärde som fällde domen: "Korsfäst!"
Pilatus tvådde sina händer.
Själv sluter jag emellertid upp bakom det judiska folket och är en vän av Israel.

Vi ska komma ihåg att det var VÅRA synder som dödade Jesus. Hela världens synd.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO