Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknad av ansvar


KD tycker att man kan bötfälla äldreboenden
Som inte sköter sej som de borde
Och de kunde

Men varför säger man inte som det ska va
Ägarna till äldreboenden ska bötfällas
Och lagföras när folk dör av vanvård
Eller skadas

För det är ju vad som gäller i andra fall
Och varför ska det vara nån skillnad
Med äldre, äldreboenden… och resten av samhället
Ansvarig?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO