Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårta på tårta


Graffitti på grafitti


De finns vissa ”graffitti” målningar som kallas för lagliga… en del av dom blir kända…

En av dom finns här, inte så långt härifrån och
Den där graffittin har nån ”grafittat” på och man undrar
Nu när en del t o m skränar och skriver upprop om att spara dom
T o m ska sparas tycker man när hela området rivs för att byggas om
Men nu så har ”nån” kluddat på kluddet
Så märkligt det kan bli när man gör skit på skiten
När man olagligt kluddar över det som olagligt kluddats
Även om detta tydligen var mer ”ägarens goda minne”

Men problemet och det är det intressanta när de oftast
Olagliga kluddet, kluddas ner och de s k
”Kulturbärarna” skriker över detta…

Vad vill de då att samhället ska göra?
Straffa kluddarna eller ska de gå fri?
De första kluddarna har ju klarat sej?
Ska de också straffas då?
Kludd på kluddet…

Och med vad? Och VARFÖR?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-01-28 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO