Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar bara


Var får mina tankar vila

Var får mina tankar vila?
gömda i hjärnans skrymslen
där intryck och nya tankar passerar
öppnar och stänger dörrar
skrikande ljud som passerar

Hellre bäddar jag ner de
i mitt hjärta där där
rytmen vaggar vila




Fri vers av Maiah VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-28 21:59



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Den här texten får mig att vilja ta fram de goda minnena. Men för mig blir det, att när jag tar fram de goda minnena, så grusas de ofta av spill från andra minnens oväsentligheter.
Vad smart att Du låter dom vila i hjärtat.
2012-02-03

  Lars Hedlin
Känsla ..fint...
2012-02-01

    ej medlem längre
Dina vackra ord dröjer kvar...
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP