Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visitkort



Mitt visitkort
Det säger vem jag är
Eller lite i alla fall
Vad jag jobbar med
Namn
Adress på bolaget
Telefonnummer

Numer finns också e-mail
Viktigt det numer, när jag fick mitt första
Så fanns det inte, knappt så fax fanns
Men de stor ett ”telex” nummer på det
Men de gick inte, till mej, bara firman, kontoret
Och mobilen hade ett 6 siffrigt nummer
Men det stod ”representant” då
Som nu…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-01-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO