Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden



Alla vänner som i borta med vinden
Tänk om man kunde samla dom liksom
Alla de bortflugna i alla år
Om så bara för, en kväll
Eller nåt

Jag menar de som man inte träffar, mer
Eller inte ser till
Inte hör av
De som är som försvunna
Borta med vinden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-29 11:44



Bookmark and Share


  LassO
delvis är det så, men ibland så missar man varann av omständigheter
2012-01-30

  Magica VIP
Då är de kanske inga vänner om de bara försvunnit (undantag om de dött förstås!) Ty äkta vänner ska fan va där när det gäller annars kan de fucka off!
Ord som väcker känslor och tankar. Gillar texten.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO