Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt färskt publicerat för att vara en dikt av mig - intrycken är från 26 januari i år. Två timmars promenad i det så kallade Nackareservatet.




Intryck

Snöiga ungtallar – med lite fantasi

ser de ut som sittande spetspudlar

 

Vattnet bubblar i ån, ännu inte frusen

 

Annars tyst på fälten och i skogen – i öronen

susar det alltid

 

Snöflingor knäpper mot kapuschongen

 

Ser en (1) hackspett under vandringen

från Tenntorp till Fisksätra

 

Blandat: såväl snö som hängen på hassel

och björk

 

Det blev vinter till slut - måtte den

snart ta slut också!

 

Om en månad bör de första ringduvorna

landa på åkrarna




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 12:25



Bookmark and Share


  alvan
Fin målning av ett vinterlandskap!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP