Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompetens



Kompetens verkar vara mer
Armbågar och hälar
Än kunskap och just ”kompetent”
Numer….

Ja de finns naturligtvis korta snäva kjolar
Tuttar och fagra kvinnor med
Men, de får man ju inte säga








För:
Kvinnor gifter sej alltid av kärlek
Men alla rika män, hur fula de än är
Har vackra kvinnor…
Men det får man ju inte heller säga…

Samma typ av lögn som med, "kompetens"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO