Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns en lösning på allt

.

Har tappat kontrollen
- kroppen låtsas vara hungrig
och jag kan inte längre
inte äta


.. men hjärnan har
som alltid
en lösning
- maten tillåts bara
komma in
och vända
innan äcklet blivit till
byggstenar
till det monster
som hungern vill göra mig..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 20:29



Bookmark and Share


  wildrose
Usch, varit där och vänt. Hoppas du mår bra.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna