Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och de visade det på nyheterna.... och de som utsattes var riktigt härskna vilket var det roligaste av allt..


Klassafari är det senaste



En av mupparna som fastnade på kameran
Vid ”klassafarin” fick frågan
”vad jobbar du med”
”Affärer” sa den…f…

Och det säger kanske allt
Egentligen
Om dessa s k ”riskkapitalister”
Som är mer parasiter egentligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-01-29 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO