Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...

Om jag hade ropat mer
om du hade tolkat rätt
om vi hade haft mer tur...

Om jag hade haft mer styrka
om du hade haft mer mod
om vi hade haft en stund...

Om jag hade sett din vilja
om du hade sagt dom orden
om vi hade lyssnat på varandra...

Om jag hade stannat upp
om du hade öppnat dig
om vi hade älskat mer...

Om jag hade haft mer tålamod
om du hade varit mer ödmjuk
om vi hade samma dröm...

Om jag hade blivit sedd
om du hade släppt kontrollen
om vi hade ...






Fri vers av lory
Läst 349 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-31 13:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2012-02-01

  Lars Hedlin
JA den stora frågan! se e come
2012-02-01

    Katta70 VIP
Ja. Om om inte funnes..
Vad du skriver bra!
2012-01-31

  alvan
Om, om, om... Berörs av din text om alla om!
2012-01-31

  Ninananonia VIP
Om är berörande..
2012-01-31

  Rise Little One
svikande ord...
Mycket bra beskrivning...
2012-01-31

  Hizzan
Det är det stora dilemmat, tänk om...
2012-01-31

  LenaJohansson VIP
ja om....det hade varit perfekt eller hur? bra diktat
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen