Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten, beteendet, tiden?


Känns igen?

Det skall du veta att i de sista dagarna skall det komma svåra tider.
Människorna kommer att älska sig själva och vara penningkära, skrytsamma, stolta, hånfulla, olydiga mot sina föräldrar, otacksamma, gudlösa, kärlekslösa, oförsonliga, skvalleraktiga, obehärskade, råa, fientliga mot det goda, falska, egensinniga och högmodiga. De skall älska njutning i stället för Gud




Mexico, USA i ”Bush tänkande”, Europa, EU, Penningkära?

Känns det igen, orden, låter som nya ord, de låter som vår tid
Självisket?
Skrytsamma? Hånfulla? ”Borg och Reinfeldt” räcker väl?
Olydiga mot sina föräldrar, ”privatiserings vansinnet av äldre vård”!
Skvaller aktiga, ja vad säljer i tidningarna?

Ja vad säger vi om Sverige? Stämmer nåt om Sverige?

Med börskursen i TV varje dag, det hände aldrig på 70 talet
I alla fall inte, varje dag….

Själviskhet, ja hur kan "vissa få avgöra" att man fejkar köp av
AKTIER 75 % av alla köp är fejkade köp...
För att driva upp kursen eller för att blåsa ”alla andra”?





Finns det nån likhet?

Är det aktuellt idag?

Var kommer texten ifrån?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO