Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag

Förlåt för att jag
skrattade bort
det du försökte
gråta fram




Fri vers av George
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-30 12:43



Bookmark and Share


  thereseonaland
Vackert
2012-02-21

    ej medlem längre
Stor innebörd med få ord
2012-02-08

    Young
fint hur man kan säga så mycket med så få ord!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

George
George