Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills vidare..




analys

 

i händelse av missförstånd
likt konstnären kan poeten
färga sitt verk men är
inte
färgerna eller motivet

och bara
en idiot
tror att dikt är förbannad sanning




Övriga genrer (Aforism) av Casbah* VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-30 20:55



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
hårt och bra
2012-02-05

    Anneli A
Så sant! Bra!
2012-02-05

    ej medlem längre
I sanning så ...
2012-02-05

  kerstin skriver VIP
gillas! mycket!!
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP