Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skeppsvrak

Mina händer
kalla och 

lätt fumliga

och det finns
olika sätta att 
sänka skepp

Jag tänker
att jag är ett
vrak
och inte lätt
att hålla fast
vid

dig däremot
bar de iväg
och du är död
jag tänker

varför lät de mig
ligga kvar här
så ensam liten




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP