Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skog som vill

Utan oskuld stämde jag träff
med trädens grenar och
barken mot min hud
och inte visste någon
av oss eller du
att djupt under
där nere

Det våta 
och drömmande
varje träd 
utsträckt

förtäckt att nå oss
och slita oss härifrån
från marken

en rörelse av trädets stam
att hitta mig bland
alla andra

slita oss härifrån





Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-16 18:23



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Vackert. Svårt att säga det bättre än så, men så snyggt helt enkelt.
2022-11-16

    Ohemulen VIP
Underbart!
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP