Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem där

vem där
när en känner tyngden på bröstet
och grenarna slår hårt 
och jag är ju ett troll
som skrumpnar
drunknar i mossens dy

vem där
att dra upp
släta ut
skrumpen hud
och guldringarna tunga
så svårt att andas

även troll ropar
på hjälp
när gryningen vill
svälja dess hjärta

det har gått
lång tid
och trollblod
är varken blått 
eller rött

vem där
ropar trollet

är det du min älskade
eller är det bara natten
som ekar




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-25 18:13



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Så trolskt, vemodigt och nånstans så fint i allt vemod dessutom. Svårt att inte gilla!
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP