Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falla ramla stå

jag vill inte falla
falla ramla 
hellre stå
stå upp

månader av falla
som står bakom mig
händerna på rygg
en knuff

fastän det är isen
som tar emot
lukten av en särskilt
kall snö så nära

så rädd för
allt
men räddast
att inte kunna stå




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-12 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP