Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattskugga

här sitter du
och det är alldeles tyst
här sitter du som jag
och om du vore jag 

med matta rörelser och blå drömmar
om en annan slags natt
en annan stad
långt härifrån

du är så stilla
och om du inte längre ens
andas

och jag är du
viskande ber du mig vända om
så kanske hittar vi hem
om en liten stund

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-16 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP