Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under täcket

klä in dig noga
svep 

fötterna som inte
kan springa

det står något
vid änden av din säng

viskar ett namn
- och det är inte ditt

 

om natten kan vi inte lämna rummet
håll fast vid dig själv
om drömmen vill dig illa

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-09 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP