Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onormaliserat




Jag har en hetero sexuell kärlek i mej, ja så pass så jag skulle må illa om nån på fullt allvar påstod eller försökte sej på nåt annat.

Kanske rentav, eller rättare sagt, inte kanske, jag skulle försvara mej mot en sån attack, kraftfullt, men då säger de ”frisinnade” de ”övertygade” att ”du är osäker i frågan”… och.
Det finns få saker som jag är så säker på…
Men det är tiden som är morbid eller nåt annat, helt absurt, egentligen.

Jag skulle inte som ministern som fanns, som innan var TV kändis Orback eller nåt hette han väl, ens gilla att utsätta sej för kärlek till en häst, på det viset…. Och det märkliga är, nu som då att inte det praktiska lagar som annars gäller, gäller här, som t ex matematiken… har du 3 bollar och får 2 till, så har du 5, inte minus 5 det behövs liksom… men inom mänskligheten så gäller inte det, så vad ska bli nästa sak, jag är inte handikappad, kanske ska man som ej handikappad kalla sej ”ohandikappad” eller nåt annat märkligt.

För hela allt, är märkligt… faktiskt nåt annat med men… de får ni väl fylla i själva…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-01-30 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO