Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I burnin


Ibland får man kyssar som liksom
Sätter avtryck
Likt en het ring eller en glödgad mutter
Den bränns liksom fast eller mer
Bränner så det blir avtryck
Kommer alltid att vara märkt
Brännmärkt av kärlek

Och om det nån gång blir slut
Om hon ger mej på båten eller så
Så kommer hon jag träffar att fråga
Vad är detta
Det är min brännmärkta kropp
I min brännmärkta själ
Som liksom

Blivit märkt av lust
Av dej
Som om jag ägdes
Av dej av din kärlek
Glödgad
Brännmärkt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 87 gånger
Publicerad 2012-01-30 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO