Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag känner mig riktigt deprimerad

Ibland känns det som om jag bara skulle kunna falla ner på marken
och gråta mig död
Och då jag bara skulle drunkna av mina egna tårar och sorg
utan någon som helst glöd
Tårar som först skulle bli till en syndaflod
för att sen bli till ett öppet hav
Och det är där på djupet av mina känslor som jag skulle ligga simmandes i hopp om
att bara hitta in till land
innan jag bara drunknar helt deprimerad och tynar bort
av alla slags möjliga och omöjliga krav
Helt orimmliga sådana!

Och det är när jag mår så här dåligt som jag känner mig
mycket ensam
Och det är då som jag känner mig slut som artist
Inget kul alls
Allting känns bara så himla trist

En vecka senare står det i tidningen
Ken Cassel har nu lämnat byggnaden för gott
Och det för att han grät sig själv till döds och drunknade helt ensam
och olycklig
utan ett uns av att vara glad
Och det utan någon som helst käresta eller vän
Så det var väl därför han dog
Dog i badkaret när han tog sig sitt sista bad, utan någon som helst lycka på sin lott
Kort och gott
Hej då, Ken!

Ken Cassel
30/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du berör och man vet att du är ärligheten själv,det här var bra skrivet rakt igenom,dina dikter är som små och stora tavlor,man skall
iframtiden kunna säga "Detta är en seriös Cassel,den här mera lekfull och den här stora ,vackra gjordes under depression"
2012-01-31

  genni VIP
Det känns fel att "applådera" denna text, men den berör och visar en annan sida av dig.....
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel