Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristider



Kristider tar fram det sämsta hos människan
Så Frankrike går in med ett ”rea bud”
På sitt ”rea plan” till Schweiz

Med de styrandes goda minne, naturligtvis
Så inte de ska köpa ”Gripen” som de tidigare
Aviserat

Och det är dom som vi svenskar ska betala
Kostnaderna på € vansinnet åt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO