Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLVÄXTEN


Om tillväxten, som det nu talas om
Hela tiden…
TILLVÄXT

Om den är en överkonsumtion
Av vissa
Inte av alla, men vissa
Så är det ingen tillväxt

Det är de som har mycket över
Som går ner på mer normal konsumtion
De som inte har, ja för de finns inget att spara på
De svälter eller får gå med samma kläder
Tills de faller sönder

Tillväxt är inte att vissa kan köpa lyxprylar
Från Kina och andra fattigländer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO