Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte säga så


Är du lite mörk
Och går på en svensk skola
Så kan du säga att du inte ”kan” äta gris

I normala fall så, ”ok slipp då”
Men om du säger att du ”av religiositet”
Inte kan, då får du annat kött

Dyrare och finare
Men det passar inte att säga sånt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-01-31 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO