Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst...



Tyst

Tystare


Tystast




Utan svar





Utan ord






Saknad







Längtan








Tyst








Väntan










På ett svar










Tyst












Tystare














Tystast












Det är så tyst utan dej och dina ord...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-31 10:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så smärtsamt detta tyst... kram
2012-02-02

    Birgersdotter VIP
Hon kanske också väntar på ett tecken...
2012-01-31

    ej medlem längre
Mina känslor ryser...dina ord är så starka....och dom stannar kvar....länge hos mig...
2012-01-31

  Minkki VIP
*viskar* den var snygg!
2012-01-31

    lory
oh så fint TT
underbart tyst o vackert i sin längtan efter ord....
2012-01-31

  Rise Little One
Precis så är det hos mig med...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT